Opremljen dvosoban stan sa lođom, 50m2, u zgradi novije gradnje, sa parkingom, Otoka

Brzi pregled

Lokacija
Sarajevo - Novi Grad
Ulica
Radenka Abazovića
Tip nekretnine
Stanovi
Kategorija
Prodaja
Kvadratura
50 m2

Specifikacije nekretnine

Šifra nekretnine
122-21
Godina gradnje
2008
Godina adaptacije
2013
Spratnost
1
Ukupan broj spratova
5
Broj soba
2
Broj spavaćih soba
1
Broj dnevnih soba
1
Broj kupatila
1
Broj toaleta
1
Broj lođa
1
Broj parking mjesta
1
Broj telefonskih priključaka
1

Opis nekretnine

Agencija TOP NEKRETNINE izdvaja iz svoje ponude stanova za prodaju u potpunosti namješten i opremljen stan uknjižene površine 50,36m2 sa lođom, na 1. spratu stambene zgrade novije gradnje u naselju Otoka. 

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, lođe, kuhinje sa trpezarijskim dijelom i jedne spavaće sobe i kupatila sa toaletom koji su odvojeni manjim degažmanom.

Iako je stan smješten u zgradi novije gradnje iz 2008. godine, 2013. godine su napravljene manje preinake te je tom prilikom lođa ustakljena, te postavljena klizna vrata koja dijelom odvajaju dnevni boravak od trpezarijskog dijela, kao i kuhinju od degažmana kojim su spavaća soba i kupatilo odvojeni. Na podovima u sobama je postavljen parket, a u kupatilu, kuhinji i ulaznom dijelu postavljena je keramika. U dnevnom boravku su postavljeni veliki prozorski otvori sa francuskim ballkonom koji pružaju osjećaj prostranosti Grijanje u stanu je riješeno plinskim etažnim grijanjem. Stan posjeduje alamni sistem, a ispred ulaza u zgradu postavljen je video nadzor. 

Posebna pažnja je posvećena dizajnu enterijera i funkcionalnosti stambenog prostora koji je maksimalno praktično iskorišten, a budućim kupcima ostaje kompletan namještaj, ugradbeni elementi i tehnička oprema u stanu koji su uključeni u cijenu stana. 

Zgrada posjeduje vlastiti parking prostor odvojen rampom na daljinsko upravljanje, a koji je na raspolaganju budućim kupcima.

Lokacija nekretnine

Stan je smješten na 1. spratu stambene zgrade novije gradnje od ukupno 5 spratova koja posjeduje veoma kvalitetan, moderan lift, u ulici Radenka Abazovića u novoizgrađenom naselju Otoka. 

Lokaciju karakterizira veoma mirno okruženje, a nedaleko od svih bitnih sadržaja urbanog življenja. 

Agent