Poslovni prostor od 150m2 na prelijepom mjestu na Ilidži

Brzi pregled

Cijena
3.000 KM
Cijena m2
20 KM
Cijena EUR
1.534 €
Lokacija
Ilidža
Ulica
Vreoca
Tip nekretnine
Poslovni prostori
Kategorija
Iznajmljivanje
Kvadratura
150 m2

Specifikacije nekretnine

Šifra nekretnine
136-21
Godina gradnje
2010
Godina adaptacije
2021
Ukupan broj spratova
3
Broj soba
2
Broj toaleta
2
Broj parking mjesta
6

Opis nekretnine

Agencija TOP NEKRETNINE izdvaja iz svoje ponude za najam poslovni prostor od 150m2 u prizemlju novije zgrade na Ilidži, ulica Vreoca.

Poslovni prostor je trenutno prilagođen namjeni ugostiteljskog objekta - restorana i sastoji se od prostorije koja ima kapacitet da primi 100 gostiju, lijepo opremljenog šanka i kuhinje, muškog i ženskog toaleta, a ispred se nalazi parking za 6 auta minimalno uz mogućnost proširenja za još više auta ili eventualno vanjske stolove.

Grijanje je plinsko etažno uz alternativnu opciju električnog grijanja. Pojeduje prelijep kamin koji pruža veoma ugodan ambijent. Opremljen je svim potrebnim inventarom za poslovanje ugostiteljskog objekta, samo će budući zakupci morati obezbjediti svoje stolove i stolice. 

Prostor je smješten u prizemlju zgrade novije gradnje iz 2015. godine koja je trenutno u namjeni hostela na 3 sprata sa 22 sobe i 4 apartmana.

Ulaz zgrade je osiguran video nadzorom. 

Lokacija nekretnine

Nekretnina je smještena u ulici Vreoca na Ilidži. 

Lokaciju karakterizira veoma mirno i ugodno okruženje a u neposrednoj blizini mnogih sadržaja urbanog življenja.

Naselje karakterizira blizina glavne saobraćajnice koja povezuje lokaciju sa Ilidžom i Sarajevom, kao i sa Međunarodnim Aerodromom Butmir.

Lokcaija omogućava brz pristup univerzitetskim centrima i hotelsko-turističkim sadržajima na Ilidži, Velikoj aleji i mnogim drugim sadržajima.

Agent